fbpx

Anmälningarna till Eskilstunacupen är stängda.

IFK Eskilstuna

Den 9 september år 1897 bildades IFK Eskilstuna, eller egentligen IFK VII, ”Sjunde kretsen av IdrottsFöreningen Kamraterna”. Kända fotbollsspelare som spelat i IFK Eskilstuna är bl.a. Kent Karlsson, Kennet Andersson och Sebastian Larsson. Hemmaarenor är Tunavallen och Balsta IP.

DatumHemResultatBortaTid

Vi har idag 3 seniorlag och 16 ungdomslag. Skogstorps GoIF bedriver sin verksamhet på Orrlidens IP som är vackert beläget mitt i Skogstorp en knapp mil från Eskilstuna. På anläggningen finns en 11-manna plan med konstgräs, en 9-manna plan med konstgräs och en spelyta med naturgräs. Varje år arrangerar Skogstorps GoIF Midsommar i Rosenforsparken och Skogstorpsdagen på Orrliden som är två välbesökta arrangemang av både unga och gamla Skogstorpsbor. Vi arrangerar också fotbollsskola varje sommar för barn mellan 7–12 år.

Vi har en aktiv ”Gubbklubb” vid namn Gamla Skogstorpspojkar som är ett gäng äldre fotbollsspelare som har en del aktiviteter tillsammans och dessutom bistår föreningen med både arbetskraft och sponsring när så behövs.

IFK Eskilstuna vill finnas för dig som tycker att det är kul att spela fotboll och umgås med kompisar. Här är du välkommen, spelare som ledare och vårdnadshavare.
Vi har funnits sedan 1897 och har ca 510 spelare varav 80 är tjejer och 100 ledare i vår verksamhet. Hos oss blir du en del av vårt engagemang, vår glädje och vårt kamratskap.

IFK Eskilstuna är en fotbollsförening som erbjuder träning av hög kvalité i en trygg och trivsam miljö.
Föreningens verksamhet är utvecklande och viktig för varje medlem liksom varje medlem är viktig för att utveckla föreningen.

Engagemang

Med ett stort IFK-hjärta är alla delaktiga i föreningens verksamhet. Vi visar varandra respekt, tar ansvar och vill varandras framgångar. Med en genomarbetad, strukturerad och organiserad verksamhet ska vi ge alla möjligheten att med ett stort engagemang vara en del av IFK och bidra till att utveckla föreningen, lagen och sig själv.

Glädje

Glädje ska bestå i att alla har ett eget värde och känner sig uppskattade med fotbollen i centrum. Vi har omtanke om individen och jobbar med långsiktig utveckling.

Kamratskap

En förening där klubbkänsla och kamratskap genomsyrar verksamheten. Tillsammans skapar vi en föreningsmiljö som är välkomnade, utvecklande och trygg för alla.