fbpx

Anmälningarna till Eskilstunacupen är stängda.

Hantera dina tävlingar med FLEXTunering

En komplett svit av verktyg för hantering av serier, turneringar och cuper

FLEXTunering är en fullständig svit av kraftfulla verktyg som är utformade för att hjälpa arrangörer, organisationer och  klubbar att hantera sina tävlingar och cuper på ett effektivt sätt. Oavsett om du arrangerar en liten gräsrots-turnering eller en stor professionell tävling, så är FLEXTunering det ultimata verktyget för att hjälpa dig att hantera allt med lätthet.

En centraliserad plats för alla dina turneringar

Med FLEXTunering kan du enkelt hantera alla dina turneringar på en centraliserad plats. Oavsett vilket format eller struktur dina cuper eller turneringar har, kan du enkelt hantera allt på en och samma plats. Bestäm hur lag deltar i turneringen och generera en webbplats för att visa resultaten. Anslut dina tjänster och behåll full kontroll över din data.

Flexibelt poängsystem för att återspegla dina regler

I tävlingsmatcher kan du välja hur poäng tilldelas. Poängen kan beräknas på mätvärden från antingen matcherna eller matchuppsättningarna. Kombinera lösningar och lägg poängberäkning för att se till att rankingen i tabellerna återspeglar dina regler till punkt och pricka.

Skräddarsydda slutspelsträd

Om din turnering har flera grupper kan du välja den metod som används för att gruppera lagen i dessa grupper. Matcherna skapas sedan följande automatiskt baserad på en standardmetod eller din egen anpassade metod. Du kan också justera slutspelen som involverar slutspelsträd.

Olika scenarier för att passa dina behov

FLEXTunering erbjuder ett brett utbud av olika behov. Med en mängd olika system att välja mellan, kan du hitta det som passar just dina behov. 

En praktisk instrumentpanel för hantering av tävlingar

FLEXTunering erbjuder en praktisk instrumentpanel som hjälper dig att hantera alla steg i din tävling. Organisera ditt seriespel eller cup på olika nivåer. Sätt ihop din turneringsstruktur och ställ in och övervaka registreringarna. Välj vilken spelarinformation som ska samlas in och låt dina behöriga administratörer hantera matchresultaten. FLEXTunering tar hand om det mesta av arbetet.