STort tack för i år!

VI SES NÄSTA ÅR!

Visa spelschema & resultat Hitta hit Redigera er anmälan Cupdisco SHOP







TACK FÖR I ÅR

Vi vill rikta ett extra varmt tack till er för ert deltagande och er passion för sporten under årets Eskilstunacup. Er närvaro och ert engagemang har verkligen gjort evenemanget till något alldeles speciellt. Era prestationer och er sportslighet har inspirerat oss alla och bidragit till att skapa en atmosfär fylld av glädje och gemenskap.

Vi är så tacksamma för att ni valde att vara en del av Eskilstunacupen i år och hoppas innerligt att vi får möjligheten att välkomna er tillbaka nästa år. Ert deltagande betyder otroligt mycket för oss, och vi ser fram emot att återse er för ännu en fantastisk turnering.

Tack än en gång för ert fantastiska bidrag till Eskilstunacupen 2024. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka när som helst.

Tack till alla er domare som dömde under cupen. Så otroligt roligt att se så många duktiga domare. 

Stort tack till alla funktionärer och vaktmästare! Tack för ert hängivna arbete, er professionalism och ert positiva bidrag till cupen. Ni har verkligen gjort skillnad och bidragit till att skapa minnen för livet för alla deltagare och åskådare.

Ett speciellt tack till Eskilstuna kommun för ert kontinuerliga stöd och för att möjliggöra detta fantastiska evenemang.

Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och skapa ännu fler minnesvärda stunder i framtiden.

Hälsningar,

Eskilstunacupen





Kontakt:   eskilstunacupen@m.cups.nu







Vår cup ska genomsyras av VÄRDSKAP - GLÄDJE - KAMRATSKAP och ge de barn och ungdomar som deltar i cupen ett fotbollsminne för livet.   


VÄRDSKAPSSPONSORER

 Vi är stolta över att presentera våra huvudsponsorer Eskilstuna Energi och Miljö, Eskilstuna Logistik och K-fast, som tillsammans utgör vår värdskapssponsor. Värdskap för oss handlar om att skapa en atmosfär av omtanke och gästvänlighet för alla som deltar i cupen. Eskilstuna Energi och Miljö, Eskilstuna Logistik och K-fast delar vår vision om att skapa en inkluderande och minnesvärd upplevelse för alla. Tillsammans strävar vi efter att vara värdar på högsta nivå och ta hand om varje deltagare, förälder och supporter som är en del av Eskilstunacupen. Med deras stöd kan vi fortsätta att bygga en cup som inte bara hyllar fotbollens glädje, utan också skapar en känsla av gemenskap och samhörighet. Tack till Eskilstuna Energi och Miljö, Eskilstuna Logistik och K-fast för att vara våra partners i detta värdskap!


GLÄDJE & KAMRATSPONSORER

Vi vill rikta ett hjärtligt tack till våra fantastiska glädje- och kamratsponsorer för Eskilstunacupen! Ert engagemang och stöd kommer verkligen lyfta evenemanget och skapat en inspirerande atmosfär av glädje och kamratskap. Tillsammans ska vi göra denna upplevelse minnesvärd och meningsfull för alla deltagare. Tack för ert ovärderliga bidrag till gemenskapen!



Officiella matchbollsleverantörer


Leverantör av medaljer och pokaler


NYHETER


Schema & Resultat

Här kan du hitta hela turneringens spelschema och alla resultat

0
Spelade matcher
av 739
0
Gjorda mål
Skriv helt enkelt vad du letar efter. Det kan vara ett lag (Skogstorps GOIF Pojkar 7 (födda 2017)), en spelplats (Arena: Kvicksunds IP - Byggpartner- Plan: Nordic Wellness), en grupp (P8 (f 2016) Grupp A) eller en klass (Pojkar 9 (födda 2015))

Klicka in er här och se vilka fantastiska plansponsorer vi har.

Plansponsor

Anmäl ert lag nu

Säkra er plats i cupen, anmäl er idag!

0
Anmälda lag

Domare

Hjälp oss genom att vara domare under turneringen!

Anmäl dig som domare Redigera din anmälan Hitta domarmatcher

Följ dina favoriter

Ladda ner vår app till din telefon så hjälper vi dig hålla reda på allt under turneringen!

App Store Ladda ner från App Store Google Play Ladda ner från Google Play